Skip to content

Kapcsolat

fejlec_kep_kapcsolat_8

Amennyiben ott motoszkál benned a vágy, hogy a régi bútor megújulva díszítse otthonod, és ha ránézel végre olyasvalami jusson eszedbe, ami örömérzettel társul:

  1. Küldj róla képet nekem!
  2. Írd le a méreteit és a kialakítással kapcsolatos elképzeléseidet, színeit, hangulatát. Minden kötelezettség nélkül szívesen adok tanácsot, javaslok átváltoztatási módokat.

Az árat egyéni konzultációt követően, pontos felmérés alapján alakítjuk ki. Minden bútor más és más, így annak állapotától, méreteitől, illetve a megrendelés egyedi kívánalmaitól függ.

Amennyiben határozott célod és konkrét elképzelésed van a felújított bútort illetően – például egy hangulatos, vintage stílusú darabot szeretnél a nappalidba, ebben is örömmel segítelek.

Ez esetben én fogok felkutatni egy régi komódot, asztalkát, tálalót, széket vagy padot számodra majd együtt megbeszélve alakítjuk ki a vágyott darabot, a technikai megoldásáról pedig én gondoskodom.

Saját műhelyem Budapesttől 50km-re, Komárom-Esztergom megyében található, de helyszíni festést is vállalok Budapesten és környékén.

muhely-cropped-w-9

Ha tetszik a munkásságom, kövesd a Facebook, Instagram valamint Pinterest oldalam, ahol megosztom épp készülő bútoraim – leírással és inspiráló fotókkal az átalakulás köztes állapotairól.

Elérhetőségem

kulcs

Jóvér Andrea

Mobil: +36 30 660 0379
E-mail: info (kukac) fess-tett-butorok.hu

Küldj üzenetet, küld el kérdésed!